Liv och Leverne!!!!!

Direktlänk till inlägg 29 mars 2009

söndagförmiddag...

Av gunilla - 29 mars 2009 11:25


Ja då var vi hemma igen . Det var mycket fin vägbana när vi  for till Åsele  i går, klart väder men enligt meterologerna så skulle det vara ett herrans oväder på gång senare under dagen. Det är ju inget vidare att köra i tycker jag.

Det kom ju lite snö när vi var på marknaden och kallt var det också. Vid 14.00 ungefär å tittade solen fram där en kort stund.

Vi var på väg att  packa ihop och fara hem då.

Det var myckewt folk som dök upp som jag inte sett på åratal, det var barn som jag haft på förskolan på 80-talet så det var kul. Ja en mamma från Fredrika och jag pratade bra länge för man blir ju nyfiken vad hennes barn tog vägen efter skolan. Några av de barn jag hade i Fredrika bor faktiskt här i Örnsköldsvik också.

Vår traditionelle familj från Dorotea dök upp tre gånger fast på olika ställen där på marknaden. Vi träffas alltid i Åsele om det är något stort arrangemang där.

När vi for hem så märkte vi att det hade den där väntade snön eller snöfallet från mellansverige hade visat sig, för inte var det bara vägar inte utan rätt mycket snö hade lagt sig där och snörök också, kan tänka mig att det också var rätt halt eftersom temperaturen måste ha legat kring 0 grader.

Allt gick bra i alla fall vi kom hem vid fem tiden.Idag är det soligt och fint så hoppas  att det bärjar smälta undan lite nu.

Jag ska tvätta idag, sen ska vi äta den inköpta rökta laxen den inköpta laxen från igår, ja den var rökt. Man fick smaka på den också. Mmmmm GOTT!

De sålde mycket i livsmedelsväg som getost, rökt fisk lite varstans, och  hemlagade karameller.

Vi köpte lite hemlagade karameller också, min favorit sen jag var yngre var de där chokladbitarna och mint.

Mycket hundar hade de på marknaden överallt, Oscar var med och rörde på benen när vi gick runt första gången sedan fick han sitta i bilen. Katterna satt i bilen hela tiden.

Ja det var lite från igår, men kommer igen med nya upptåg.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gunilla - 22 augusti 2010 17:49

Jag har blivit utmanad av Josefin  att svara på dessa frågor.1) Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?       Går ut med Oscar.2) Vem skulle du ringa om du behövde hjälp med att gömma ett lik? Polisen så klart   3) Har du någonsin s...

Av gunilla - 3 augusti 2010 18:03

En hel månad har reda gått och jag har inte skrivit här på länge. Ja det är faktiskt så att vädrets makter har fått bestämma lite i sommar, det har ju varit så vackert ute att datorn har fått vänta lite . Måste ju ta till vara på alla soliga dagar fö...

Av gunilla - 4 juli 2010 21:05

Idag har det varit 25 grader ute och rätt mulet,solen har försökt komma  fram också ibland. Har väl inte gjort så mycket idag mer än det som brukar göras här hemma. Jo vi fick en stor lax av vår Burmagranne igår så den tillagade jag som sön...

Av gunilla - 2 juli 2010 19:07

  Ja vi har då haft mycket underbara sommardagar nu och hoppas att det fortsätter ett tag till. Varmt och kvavt inne som ute kan ju vara besvärligt att vistas i länge tycker jag, men jag försöker att vadra tidigt på morgnarna ett tag för då tycke...

Av gunilla - 29 juni 2010 17:48

Jag börjar den nya månaden med  detta fina inlägg, kommer snart igen och berättar om vårt midsommarfirande   och allt annat  som jag vill dela med mig till er alla som kan tänkas vara härinne ibland.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se