Liv och Leverne!!!!!

Direktlänk till inlägg 30 maj 2009

En riktigt varm sommardag!

Av gunilla - 30 maj 2009 18:47

Ja idag har det varit mycket varmt här i norr också, när jag kikade på termometern så var det nära 30 grader och i skuggan.

Jag har tagit det lite lugnt idag. Men sedan fick jag en liten "städkick" jag skurade av balkonggolvet och torkade räcket samt tvättade av balkongmöblerna så här efter vintern. Jag lade på en ren matta också så nu är det lite mer hemtrevligt att sitta därute och fika, äta eller läsa något. Det ska ju dit lite blommor också men det får vänta till midsommarveckan tror jag.

Jag i och för sig så har vi ju ätit gott idag på självaste Pingstafton. Det blev kyckling i ugn och potatis plus sommargrönsaker till.

I morgon då det är Mors Dag så ska vi faktiskt fara ner på stan och äta indisk mat. Där har vi aldrig satt vår fot tidigare, fast jag tror jag varit in på en sådan restaurang när jag bodde i Stockholm på 1970-talet. Det matstället låg i utkanten av Gamla stan förresten.

När det gäller Robinson så måste man ju se vem som vinner , jag hoppas på Jaimo han är mycket förtjänt av att bli årets vinnare tycker jag.

Det  börjar ju också närma sig skolavslutning och jag har hittat en låt som jag tycker passar in just idag och när sommarlovet  börjar för en del om ett par veckor.

Jag gör som en vän här på bloggen , hon experimenterar med sin otroligt fina systemkamera och ett nytt objektiv. Jag experimenterar på You tube, hi,hi!

Ni får lyssna och njuta av lite sommarmusik nu, och även ta del av alla de fina naturfotona i videoklippen!!!!!!


 
ANNONS
 
Elisabeth

Elisabeth

30 maj 2009 22:11

Det har varit sol och +25 grader idag. Hörde på väderrapporten för en stund sedan att Torpshammar i Medelpad har varit varmast med +28.5./Mina föräldrar har gott och lagt sig, kanske inte sover direkt, men jag ska lyssna mer på videon förhoppningsvis imorgon./Ska ta och experimentera på YouTube mer jag också. Har ju hittils bara en enda filmsekvens där även om det nu råkar vara min egen./Tack för fina kommentarer.

http://elisannw.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Gubnibirgit

31 maj 2009 09:34

Elisabeth: Vad härligt med en simtur i hettan,fast jag föredrar nog simbassängen här i Ö-vik än så länge. Kanske till Midsommar.
jag gillade faktiskt korte på er stuga, ser mysigt ut. Är det timrat eller? Må så gott, G.N

 
Elisabeth

Elisabeth

31 maj 2009 11:07

Vad du är påhittig när det gäller att hitta videor. Har den med Siwan också, men jag har ju en hel del med henne, mest LP, några singlar och någon enstaka EP i vinyl men även några på CD./Har ju egen tvättmaskin sedan några år tillbaka och tvättar mest sänglinne, badlakan, handdukar i tvättstugan numera. Brukar respektera tiden, men ärligt talat, har väl glömt någon enstaka gång, och en gång vet jag i alla fall att jag hade nästan 39 graders feber så att jag inte riktigt kom igång till tvätten som jag hade kl. 7 den gången./Låter gott med den indiska restaurangen. Är osäker på om jag har varit på en sådan, däremot bl.a en pakistansk i Stockholm/Jo, Friggeboden är timrad, dock inte "huvudstugan". Det bär av till stugan igen om en stund och jag kommer nog bl.a att hjälpa till att få ut resten av bryggan, en bit av den är i.

http://elisannw.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gunilla - 22 augusti 2010 17:49

Jag har blivit utmanad av Josefin  att svara på dessa frågor.1) Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?       Går ut med Oscar.2) Vem skulle du ringa om du behövde hjälp med att gömma ett lik? Polisen så klart   3) Har du någonsin s...

Av gunilla - 3 augusti 2010 18:03

En hel månad har reda gått och jag har inte skrivit här på länge. Ja det är faktiskt så att vädrets makter har fått bestämma lite i sommar, det har ju varit så vackert ute att datorn har fått vänta lite . Måste ju ta till vara på alla soliga dagar fö...

Av gunilla - 4 juli 2010 21:05

Idag har det varit 25 grader ute och rätt mulet,solen har försökt komma  fram också ibland. Har väl inte gjort så mycket idag mer än det som brukar göras här hemma. Jo vi fick en stor lax av vår Burmagranne igår så den tillagade jag som sön...

Av gunilla - 2 juli 2010 19:07

  Ja vi har då haft mycket underbara sommardagar nu och hoppas att det fortsätter ett tag till. Varmt och kvavt inne som ute kan ju vara besvärligt att vistas i länge tycker jag, men jag försöker att vadra tidigt på morgnarna ett tag för då tycke...

Av gunilla - 29 juni 2010 17:48

Jag börjar den nya månaden med  detta fina inlägg, kommer snart igen och berättar om vårt midsommarfirande   och allt annat  som jag vill dela med mig till er alla som kan tänkas vara härinne ibland.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se