Liv och Leverne!!!!!

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

Övningar!

Av gunilla - 30 augusti 2009 19:02

Ja i helgen har det varit stor övning här på samhället. Det var hemvärnet från jag tror de kom från Norrbotten. Vi hade varit ute och sålt WWF grejer och skulle fara hemåt, tog vägen över samhället och det var grönklädda gubbar lite överallt och de hade ju ledare med sig också.

Jag hade läst lite på hemsidan vår att det skulle vara övning ute och runt Sandviken, men de var visst inne på samhället också.

Det är nog bra med dessa övningar lite då och då, men lite mer information tycker jag ´de skulle komma ut med än vad det var. Tänker också på våra kära invandrafamiljer, flyktingar som kommit hit på olika anledningar. Vad de ska undra vad som var på gång. Vi mötte en pansarvagn också, och idag skulle de fara genom Ö-vik i kortage på förmiddagen.

Ja annars har jag tvättat hela dagen igen, nu är det  bara mattorna som hänger inne i torkrummet ett tag till. Min tid slutar ju klockan 22.00 Jag vet inte om man törs lämna dem i tvättstugaan över natten heller så det är nog bäst att hämta dem i kväll. Tänker på stölder etc.

Jag tror ju inte det är någon fara här,men man ska aldrig säga aldrig heller. Någon stal ju cykeln.

Nu ska vi strax fika och sedan göra klart vad som ska med till skolan , det är fotografering för högstadiet och sedan är det mellanstadiets tur på tisdag.

Nu skickar Kungsfoto hem fotona istället för att eleverna ska ta hand om dem på skolan. Det är rätt bra tycker jag. Högstadiet får ju också en skolkatalog med alla skolor i och fotografier på alla klasser. Får och får var precis rätta ordet hi , man måste ju köpa ut den alltså om man nu vill ha den.

 
ANNONS
 
Elisabeth

Elisabeth

30 augusti 2009 21:26

Jo, jag tycker att allt att det ska informeras bättre så att det inte blir tråkigao och helt onödiga missförstånd. Det händer väl att de som kommer hit och ser ett fyrverkeri kan tro att det är krig!!/Det är trist med stölder men jag skulle ha gjort likadant, tagit in över natten. Men jag har aldrig blivit bestulen vad jag vet under alla år i tvättstugan./Vi hade ju skolkatalog förr också, men kommer faktiskt inte ihåg om vi fick den eller behövde betala. Det var ju ett tag sedan nu.

http://elisannw.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Elisannw

30 augusti 2009 22:06

Tack för fina kommentarer. När det gäller fjärilar är det väl en kombination av tur och att kunna komma tillräckligt nära, nu med ett bättre objektiv./Precis som med bl.a flox finns det sommarastrar också. Ser det ändå mer som sensommar än höst just nu även om vädret har varit höstlikt just idag. Men det var nog i fredags kväll som det var riktigt milt, +20 grader.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gunilla - 22 augusti 2010 17:49

Jag har blivit utmanad av Josefin  att svara på dessa frågor.1) Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?       Går ut med Oscar.2) Vem skulle du ringa om du behövde hjälp med att gömma ett lik? Polisen så klart   3) Har du någonsin s...

Av gunilla - 3 augusti 2010 18:03

En hel månad har reda gått och jag har inte skrivit här på länge. Ja det är faktiskt så att vädrets makter har fått bestämma lite i sommar, det har ju varit så vackert ute att datorn har fått vänta lite . Måste ju ta till vara på alla soliga dagar fö...

Av gunilla - 4 juli 2010 21:05

Idag har det varit 25 grader ute och rätt mulet,solen har försökt komma  fram också ibland. Har väl inte gjort så mycket idag mer än det som brukar göras här hemma. Jo vi fick en stor lax av vår Burmagranne igår så den tillagade jag som sön...

Av gunilla - 2 juli 2010 19:07

  Ja vi har då haft mycket underbara sommardagar nu och hoppas att det fortsätter ett tag till. Varmt och kvavt inne som ute kan ju vara besvärligt att vistas i länge tycker jag, men jag försöker att vadra tidigt på morgnarna ett tag för då tycke...

Av gunilla - 29 juni 2010 17:48

Jag börjar den nya månaden med  detta fina inlägg, kommer snart igen och berättar om vårt midsommarfirande   och allt annat  som jag vill dela med mig till er alla som kan tänkas vara härinne ibland.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se