Liv och Leverne!!!!!

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2009

Frostnätter!

Av gunilla - 2 oktober 2009 09:04

Ja då var vi alltså inne i denna nya månad då och igår , den första oktober var det första natten vi hade regält kallt. Jag fick skrapa rutan för första gången i år men bestämde mig för att inte köra bil med dessa sommardäck. Första halkan är ju riskabel. Ska man köra långt så är det säkrare att skifta dem först.

Det blev ju toppen väder senare på eftermiddagen fast mot kvällen kom det visst en regnskur och det måste ha varit en kall sådan för det haglade här också och det låg kvar på bilarna. Vi var i stan just då , så allt vi fick var ett mjukare regn och sedan sken solen. Man kan ju planera sin dag, hi.

De har öppnat en ny affär här gina tricot, så vi var in och tittade på vad de hade för sorts kläder. Det var inte sååå dyrt egentligen.

Jag köpte faktiskt ingenting , Jenny hittade en snygg tuff T-shirt där , affären finns ju kvar får vi hoppas för jag såg en långärmad kofta i vit/beige som jag tyckte om. Den verkade vara rätt skön.

De hade tjejkväll och affärerna var öppna till 21.00 i onsdags. Då var det nog mycket folk ute. Jag visste det var en sådan kväll men inte att de hade öppet så länge.

Vi var i stan i andra ärenden den dagen och sedan for vi hem.Men man kan ju inte hinna med allt heller.

Har ju jobbat så gott som hela veckan och det har varit ett mycket mäktigt schema jag gått på, det har varit långa pass och lång körväg för mig. När jag kommit hem har det ju varit det gamla vanliga, middag, läxförhör och tv -tittande / måste ju ser hur Erika klarade av Idol, och det gick ju jätte bra för henne. Vi fortsätter hålla tummarna för vår  tjej.

Det är alltså därför jag inte hunnit sitta här och skriva men det får jag ta igen snart.

I kväll ska sexorna ordna med disco i IOGT huset, de ska samla ihop pengar till skolresan, och det är först miniettan och några mer klasser som ska börja  för att det inte ska bli så sent för dem och sedan kommer de äldre upp till femman och till midnatt. Jag tycker det skulle varit till klockan 23.00 och sedan sätta igång med städningen. Det blir ju så sent med detta annars.

Jag måste ju hämta henne mitt  i natta huvva vad mörkt och kallt det ska vara.

Sedan blir det inget sovand länge på lördag för oss för då har vi ju en 15  åring här hemma och då måste vi ju upp och fixa för detta.

på söndag är det kyrkdags och konfirmandinskrivning bland annat.

Sexåringarna ska ju få sin första bibel och mycket sång blir det av körerna och förhoppningsvis lite go´ fika i församlingshemmet efteråt.


 
ANNONS
 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

2 oktober 2009 10:05

Här visade en termometer -1.2 som lägst igår, -2.4 idag. NU är det +4. Undrar om du inte menar att du fick skrapa av rutan för första gången denna säsong. Året börjar väl med januari även där.../Säg "Grattis" till 15-åringen från mig också.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Elisannw

2 oktober 2009 10:37

Jo, det är säkert vanligare att man har motorvärmare eller nåt i januari än i oktober. Vet ju inte heller hur det ser ut exakt där du bor. Har ju själv ingen bil men en parkeringsplats med motorvärmare om man vill. Men mina föräldrar har ju ett garage där DOM bor./Ja, Farmville - det går väl "så där". Har en del ANNAT att tänka på just nu också, sådant som på sikt kan förändra ALLT runt omkring mig!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gunilla - 22 augusti 2010 17:49

Jag har blivit utmanad av Josefin  att svara på dessa frågor.1) Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?       Går ut med Oscar.2) Vem skulle du ringa om du behövde hjälp med att gömma ett lik? Polisen så klart   3) Har du någonsin s...

Av gunilla - 3 augusti 2010 18:03

En hel månad har reda gått och jag har inte skrivit här på länge. Ja det är faktiskt så att vädrets makter har fått bestämma lite i sommar, det har ju varit så vackert ute att datorn har fått vänta lite . Måste ju ta till vara på alla soliga dagar fö...

Av gunilla - 4 juli 2010 21:05

Idag har det varit 25 grader ute och rätt mulet,solen har försökt komma  fram också ibland. Har väl inte gjort så mycket idag mer än det som brukar göras här hemma. Jo vi fick en stor lax av vår Burmagranne igår så den tillagade jag som sön...

Av gunilla - 2 juli 2010 19:07

  Ja vi har då haft mycket underbara sommardagar nu och hoppas att det fortsätter ett tag till. Varmt och kvavt inne som ute kan ju vara besvärligt att vistas i länge tycker jag, men jag försöker att vadra tidigt på morgnarna ett tag för då tycke...

Av gunilla - 29 juni 2010 17:48

Jag börjar den nya månaden med  detta fina inlägg, kommer snart igen och berättar om vårt midsommarfirande   och allt annat  som jag vill dela med mig till er alla som kan tänkas vara härinne ibland.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se