Liv och Leverne!!!!!

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2009

Sala...

Av gunilla - 28 oktober 2009 15:42

Då var vi här nerei mellansverige och vi harettstrlande väder än sålänge, ja hoppasdethållerisig till lördagdå vi åkeruppåt igen.

Idag harvivaritoch smyckat graven med ensådandär rosett av tallris och kottar på. I år blevdetnågot i blåttpå deockså och ingen ljung alls. Detsågvackert ut närvi placerade denframför själva stenen tillsammans meden tändlykta och två maschaller plus två gravljus. Vi är ju inte här nereså oftaså lyxadepå medalla dessaljus. De varså billiga här.

Vi hyr en lägenhetpå Åkra sådetblir enheldel promenadernertill stan men detär ju bra att gå mycket  och intevara bilburen jämnt heller.

Vi har sprungit på endel affärer men jagförsöker allthållai börsen. Här blir det inte så mycket köpt inte mennågot minne ska vi allt få till.

Vi kan ju fika lite billigt på mysiga gamla cafeer och sedan laga middagen i vår lägenhet.

Det är bra roligt att gå på stan,ochfolk man möter kan man jukänna igen fast egentligensåärdettvärtom- dvs man känner inte någon alls.

Vi var in på en affär Linneskåpet igårochdärträffadejag en massa barndomsvänner så det var kul.

Jag tänkte att ni skulle få höra lite ifrån vår resa så därför skriver jag lite här  nu.

Vi åkte ju först meden länstrafikbuss till Sundsvall och tåg till Uppsala och bytte till en buss som ju tog oss till min barndomsstad Sala.

Ni får höra mer en annan gång om ni vill....Flört 
ANNONS
 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

28 oktober 2009 22:34

Vad kul att du har kommit ner till Sala. Har åkt igenom någon gång men det skulle vara trevligt att se mer. Här har avi haft en del sol idag också. Jag brukar kunna känna igen folk jag inte har sett på åtskilliga år men nog har det hänt att jag "fått världens hjärnsläpp" och inte känt igen en person som jag såg för något år tidigare. Men det kan ju bli så när man ser någon på en plats man inte förväntar sig att se personen./Men den där klassiktern, se upp så du inte hamnar i Sala men i ditt fall SKULLE du ju verkligen dit!

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

30 oktober 2009 16:31

Det låter som ni har det super skönt, och hoppas du inte gör helt pank nu då hihi. Vad trevligt att få göra det lite extra fint på graven. Själv ska jag upp till min brorsgrav och lägga en krans.
Hoppas ni får en fortsatt kanon bra dag och kväll, ha det så gott nu och sköt om er, kjamisar

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

7 november 2009 20:23

Vill önska dig en super skön helg:)

Ha det så gott och sköt om dig, kjamisar

http://bearclaw.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gunilla - 22 augusti 2010 17:49

Jag har blivit utmanad av Josefin  att svara på dessa frågor.1) Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?       Går ut med Oscar.2) Vem skulle du ringa om du behövde hjälp med att gömma ett lik? Polisen så klart   3) Har du någonsin s...

Av gunilla - 3 augusti 2010 18:03

En hel månad har reda gått och jag har inte skrivit här på länge. Ja det är faktiskt så att vädrets makter har fått bestämma lite i sommar, det har ju varit så vackert ute att datorn har fått vänta lite . Måste ju ta till vara på alla soliga dagar fö...

Av gunilla - 4 juli 2010 21:05

Idag har det varit 25 grader ute och rätt mulet,solen har försökt komma  fram också ibland. Har väl inte gjort så mycket idag mer än det som brukar göras här hemma. Jo vi fick en stor lax av vår Burmagranne igår så den tillagade jag som sön...

Av gunilla - 2 juli 2010 19:07

  Ja vi har då haft mycket underbara sommardagar nu och hoppas att det fortsätter ett tag till. Varmt och kvavt inne som ute kan ju vara besvärligt att vistas i länge tycker jag, men jag försöker att vadra tidigt på morgnarna ett tag för då tycke...

Av gunilla - 29 juni 2010 17:48

Jag börjar den nya månaden med  detta fina inlägg, kommer snart igen och berättar om vårt midsommarfirande   och allt annat  som jag vill dela med mig till er alla som kan tänkas vara härinne ibland.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se