Liv och Leverne!!!!!

Alla inlägg under mars 2010

Av gunilla - 1 mars 2010 09:21

Det känns skönt att det äntligen börjar bli lite ljusare på morgnarna nu och snart har vi sportlovet  men lite roliga aktiviteter här omkring.

Man behöver inte fara långt då det gäller slalom  för här finns det finfina backar att testa på.

Hoppas bara att vädret blir vackert också, för sitta in i snöyra jämt och ständigt är ju inget kul.

Det får räcka med detta nu. Fast en granne talade om att h on läst att det sart skulle komma ytterligare snö. Låter inte så trevligt.

Det är ju snart dags för den årliga vintermarknaden med fisketävling i Åsele också och dit brukar vi fara över dagen. Förr fiskade vi i det s.k barnnappet , men sitta på isen i en a´ två timmar på detta eller vuxennappet har vi ju ingen lust med nu , det är  bra mycket roligare att vandra runt de olika stånden i centrum och eventuellt träffa gamla bekanta som man inte sett på år och dar.

Det brukar vara aktiviteter runt centrum också, hästridnig elller släde och helikopteråkning mm.

Vi vandrar nog ett par gånger runt knallarna i stället, kanske det kan bli någon lott också.

Den helgen är det ju också dags att ställa fram klockorna för sommartiden träder ju också i kraft då.

I morgon har mellanstadiet friluftsdag hela dagen,  de skulle haft den i förra veckan men den ställdes in på grund av kylan.

Nu ska de i alla fall åka slalom i valfria backar eller vara i ishallen för skridskor eller bara längdåkning på eftermiddagen.

Låter väl kul eller hur?


Igår hade jag min vanliga tvättdag igen, sedan blev det att skotta och sopa av bilen och framför bron. Nog fick man tillräckligt med motion då.
ANNONS
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se