Liv och Leverne!!!!!

Direktlänk till inlägg 16 april 2010

Borgatrippen!

Av gunilla - 16 april 2010 08:04

Jag kan ju skriva lite om vår fjällresa i förra veckan.  

Vi strtade inte så tidigt för det är  ju inte långt att köra dit, så tog alltså sovmorgon. Vi brukar stanna och fika på olika platser efter vägen också.

Vädret var lite så där muöet men solen kom under färden.

Det gick bra hela tiden och snabbare än beräknat för vägen var bar ända upp.

Vi fick stuga nr 7 den som är allra längst upp vid en vändplan och alldeles vid infarten till Borgafjäll.

Många var förstås ute på fjället  med skotrarna, de for tidigt på morgonen och kom hem vid middagstid.

Antingenså for de och fiskade,låg och solade på någon fjällsluttning eller bara sightsing områdena.

Vi hade grannar från Umeå under våra dagar, det var rätt många som kom därifrån,några  var häriffrån Ångermanland också.

Vi var i slalombacken varje dag och nästan till stängningsdags. Vädret första dagen var ju inte så man skulle vilja vara ute länge,det kändes också i snön att man gled inte så bra på skidorna  heller fast det var ju påp väg att bli vår även där så det var ju säkert förklaringen.

Det spöregnade första kvällen  vi var där, andra så var det hårda vindar nattetid men sedan blev det varmare och solsken hela tiden så man ville ju absolut inte fara hem på söndagen.

Dans var det på Idet också,Martinez spelade för andra året men vi var inte dit,det skulle bli alldeles för kostsamt med buffe´n och sedan dansen.

Vi fixade något gott att äta i stugan i stället.

Träffade mycket folk i alla fall några hade jag inte sett på flera år, så det var kul.


Men det var många föräldrar som hade sina två/treåringar på skidor i backen några med ett rep fastspända mellan sig och fbarnet. Men det var många som lät dem åka utan också, fast inte i liften då höll de ju i dem i alla fall.

Barne var duktiga på att åka och de såg så söta ut i slalomutrustningen de hade. Ett under tt de tillverkar så små grejer eller hur, jag  såg slalompjäxor med nr 17 förresten.

Vi åt lunchen i backen och sedan for vi ju hem och åt middagen i stugan,men det blir ju alltid bara något lätt för ugn saknades och en mickro fanns bara. Det räcker ju egentligen när man är ute så här.


Vi gjorde ett uppehåll I Dorotea för att överraska lite vänner innan vi fortsatte hemfärden, med stopp i Åsele också.

    


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gunilla - 22 augusti 2010 17:49

Jag har blivit utmanad av Josefin  att svara på dessa frågor.1) Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?       Går ut med Oscar.2) Vem skulle du ringa om du behövde hjälp med att gömma ett lik? Polisen så klart   3) Har du någonsin s...

Av gunilla - 3 augusti 2010 18:03

En hel månad har reda gått och jag har inte skrivit här på länge. Ja det är faktiskt så att vädrets makter har fått bestämma lite i sommar, det har ju varit så vackert ute att datorn har fått vänta lite . Måste ju ta till vara på alla soliga dagar fö...

Av gunilla - 4 juli 2010 21:05

Idag har det varit 25 grader ute och rätt mulet,solen har försökt komma  fram också ibland. Har väl inte gjort så mycket idag mer än det som brukar göras här hemma. Jo vi fick en stor lax av vår Burmagranne igår så den tillagade jag som sön...

Av gunilla - 2 juli 2010 19:07

  Ja vi har då haft mycket underbara sommardagar nu och hoppas att det fortsätter ett tag till. Varmt och kvavt inne som ute kan ju vara besvärligt att vistas i länge tycker jag, men jag försöker att vadra tidigt på morgnarna ett tag för då tycke...

Av gunilla - 29 juni 2010 17:48

Jag börjar den nya månaden med  detta fina inlägg, kommer snart igen och berättar om vårt midsommarfirande   och allt annat  som jag vill dela med mig till er alla som kan tänkas vara härinne ibland.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se