Liv och Leverne!!!!!

Direktlänk till inlägg 12 juni 2010

Skolavslutning 1!

Av gunilla - 12 juni 2010 15:48


Det var avslutning för låg och mellanstadiet på torsdagmorgon. Vädret var toppen för sådana festligheter. Mellanstadiet skulle ha sin vid halvniotiden. De samlades på skolgården och skolle ju ställ upp sig för att sedan marschera ner till husumgården. Först gick en kille från sexan med den stora fanan och efter kom några elever som spelade instrument,som klarinett, saxofon  . Några lärare spelade ju också.

Det gick så lugnt och fint tillväga må ni tro och snart var hela aulan fylld av förväntande människor.

Rektorn talade som han alltid gör och sedan var det dansuppvisning till en låt som de övat in på elevens val. Sånger om sommaren sjöngs i massor, både skolkören och enskilda elever.

Josefin spelade ju klarinett och dansade förresten.


Efteråt så gick vi alla  till respektive klassrum där några föräldrar bjöd på festis och tårta och när de skulle fara jem så fick de också varsin lördagsgodispåse.

Jag fick faktiskt också en tårtbit för årgångens skull.

Eva, mellanstadieläraren fick en present fråm klassen och hon önskade dem ett trevligt sommarlov och att det skulle gå bra för dem alla i sjuan.

Vår andra present kom aldrig till avslutningen så den får väl bli en överraskning i hennes brevlåda  senare. Typiskt alltså.

Vad det är, jo jag samlade in foton vid jul för att det skulle hinnas med till denna dagen, foton på alla elever i sexan och bad en lärare knäppa på de som inte hade något att lämna plus på fröken.

Har beställt en tallrik och text penna hos panduro här i stan, ska klistra upp allafotona på den och skriva årtalet hon hade dem och ett tack mm.

Vill hon sedan sätta den på väggen så får hon fixa det själv menn det blir ett fint minne av hennes klass tycker jag. Synd bara att det inte kom i tid.

  SOMMARLOVET börjar med det rätta vädret......


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gunilla - 22 augusti 2010 17:49

Jag har blivit utmanad av Josefin  att svara på dessa frågor.1) Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?       Går ut med Oscar.2) Vem skulle du ringa om du behövde hjälp med att gömma ett lik? Polisen så klart   3) Har du någonsin s...

Av gunilla - 3 augusti 2010 18:03

En hel månad har reda gått och jag har inte skrivit här på länge. Ja det är faktiskt så att vädrets makter har fått bestämma lite i sommar, det har ju varit så vackert ute att datorn har fått vänta lite . Måste ju ta till vara på alla soliga dagar fö...

Av gunilla - 4 juli 2010 21:05

Idag har det varit 25 grader ute och rätt mulet,solen har försökt komma  fram också ibland. Har väl inte gjort så mycket idag mer än det som brukar göras här hemma. Jo vi fick en stor lax av vår Burmagranne igår så den tillagade jag som sön...

Av gunilla - 2 juli 2010 19:07

  Ja vi har då haft mycket underbara sommardagar nu och hoppas att det fortsätter ett tag till. Varmt och kvavt inne som ute kan ju vara besvärligt att vistas i länge tycker jag, men jag försöker att vadra tidigt på morgnarna ett tag för då tycke...

Av gunilla - 29 juni 2010 17:48

Jag börjar den nya månaden med  detta fina inlägg, kommer snart igen och berättar om vårt midsommarfirande   och allt annat  som jag vill dela med mig till er alla som kan tänkas vara härinne ibland.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se