Liv och Leverne!!!!!

Direktlänk till inlägg 27 september 2009

Söndag förmiddag.....

Av gunilla - 27 september 2009 10:28

Idag är det tvättstugedags igen, och sedan ska jag göra kålrotslåda och till det ska vi äta köttbullar. Det är ju så gott med färska kålrötter  och årstidens skörd måste man ju vara rädd om.

Jag brukar egentligen göra den lådan till jul och då äter vi den med skinkan.

 Jag ska nog lägga in det receptet också i min andra blogg tror jag. Måste få skryta lite med den!

Det blir sedan till att se till att bilen är tankad för jag startar ju rätt tidigt till jobbet i morgon och bensinstn är stängd då. Oscar får följa med och se lite andra jyckar och det brukar gå bra. Flört

Jag vill ju fara tidigare för att kolla vad stället ligger någonstans för sedan kan jag planera tiden lite bättre  då jag vet exakt var det är.

Det ligger ju förstås bara fem mil härifrån och det borde ju ta ca en timme att komma dit för det är ju bara E:4 an och den är ju rätt fin än så länge.

Det ska väl inte bli halt i natt, för idag är det varmt ute och solen kikar fram lite nu. Knappast att det blir så kallt just i natt med åtskilliga minusgrader.

Jag brukar vara tidig med att skifta dessa däck, men man nöter ju ut dem om vägbanan är torr och fin ett längre tag också och det vill man ju inte.Det kostar ju med ett par nya också.

Det är svårt att riktigt veta detta med vinterdäcken, på våren är det lättare att skifta .

Ja sedan ska det handlas lite mat till veckan så det finns hemma, för det blir sena kvällar då jag kommer hem. Det får bli sådant som går snabbt att laga i ordning tror jag.

Jag gillar ju att laga mat annars men nu får det bli så här ett tag.

Hej på en stund så höres vi snart igen!

 
ANNONS
 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

27 september 2009 11:50

Jag brukar tvätta varannan eller var tredje vecka eller så i min egen tvättmaskin och något mer sällan i tvättstugan (när jag t.ex.har sänglinne och större "saker). Är väl inte jättebra på att laga mat men jag svälter inte ihjäl åtminstone! Kan du plockat något själv, kålrötter och sånt då?/Har ju ingen bil så jag behöver inte bekymra mig om det alls, men kan förstå att det är svårt att veta exat när det ska bytas. Pappa brukar ju få hjälp av en firma/verkstad numera./Brukar själv vilka orientera mig lite när jag ska till ett nytt ställe. Om det är inom gångavstånd eller inte för långt med t.ex buss brukar jag vilja se var det ligger så att jag kommer dit i tid sedan.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

28 september 2009 11:03

Ja denna tvätt som aldrig tar slut. Det är ju verkligen tur att det finns tvättmaskiner tänk om man fick göra som de gjorde för.
Uch vilket hemsk tanke:)
Vad god mat ni skall ha jag är också en sådan person som bara älskar kålrötter m.m det som skörden bjuder på.
Håller med dig det är alltid skönt att vara ute i god tid när man inte känner till det så bra. Då kan man som du säger planera lite bättre:)
Jag hoppas verkligen att det har gått bra för dig i dag:)
Sköt om dig och ha en skön dag/kväll kjamen

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
fia0411

fia0411

29 september 2009 07:11

Vad gillar du för affärer då :)

http://fia0411.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gunilla - 22 augusti 2010 17:49

Jag har blivit utmanad av Josefin  att svara på dessa frågor.1) Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?       Går ut med Oscar.2) Vem skulle du ringa om du behövde hjälp med att gömma ett lik? Polisen så klart   3) Har du någonsin s...

Av gunilla - 3 augusti 2010 18:03

En hel månad har reda gått och jag har inte skrivit här på länge. Ja det är faktiskt så att vädrets makter har fått bestämma lite i sommar, det har ju varit så vackert ute att datorn har fått vänta lite . Måste ju ta till vara på alla soliga dagar fö...

Av gunilla - 4 juli 2010 21:05

Idag har det varit 25 grader ute och rätt mulet,solen har försökt komma  fram också ibland. Har väl inte gjort så mycket idag mer än det som brukar göras här hemma. Jo vi fick en stor lax av vår Burmagranne igår så den tillagade jag som sön...

Av gunilla - 2 juli 2010 19:07

  Ja vi har då haft mycket underbara sommardagar nu och hoppas att det fortsätter ett tag till. Varmt och kvavt inne som ute kan ju vara besvärligt att vistas i länge tycker jag, men jag försöker att vadra tidigt på morgnarna ett tag för då tycke...

Av gunilla - 29 juni 2010 17:48

Jag börjar den nya månaden med  detta fina inlägg, kommer snart igen och berättar om vårt midsommarfirande   och allt annat  som jag vill dela med mig till er alla som kan tänkas vara härinne ibland.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se