Liv och Leverne!!!!!

Alla inlägg den 14 september 2009

Av gunilla - 14 september 2009 08:47

Ja och det ser ut som ännu en fin höst dag. Jag är ledig idag och tänkte hinna med lite jobb här hemma. Kikade på mina fönster och de måste ju tas snart. Jag skulle vilja ha nya gardiner i sovrummet är lite less på de jag brukar ha där.

Måste sedan baka dessa matbröd också, skulle ha gjort det i helgen men då var det ju min tvätt tid igen och sedan har det ju varit för fint väder för att ställa sig och  baka. Då måste man ju bara vara ute på festliga upptåg, hi.

Det är mycket kurser som sätter igång nu på höstkanten också och jag skulle ju gärna anmäla mig till något intressant på kvällstid här hem i kring, så jag slipper köra hela tiden.

Någon vävkurs eller svampkurs  och något med dans/ linedance eller gärna gammeldans eller heter det folkdans numera kanske.

Jag gick en gammeldans kurs när jag bodde i Åsele för rätt länge sedan och gissa vad kul vi hade. Jag for ju ut på logdanser som bara den  på den tiden, det har ju inte blivit så mycket av dessa danser nu på ett par år. Jag saknar det lite på sommaren.

Brukar ju titta lite på biljettpriserna nu och jämföra hur det var då en annan var ute och det är då en stor skillnad vad dyrt det har blivit nu att bara gå ut och dansa.



Ovido - Quiz & Flashcards