Liv och Leverne!!!!!

Alla inlägg den 2 januari 2010

Av gunilla - 2 januari 2010 21:45

Hej, jag lägger in denna som profilbild nu ett tag tills jag får mer tid att fixa mer härinne. Det är min älsklingsbild från Borgafjäll. Tyvärr fanndet ingen stuga att hyra i påsk men jag ska ringa och höra om det kan ha kommit in något återbud.

Man kan u alltid hoppas på det. Det finns ju andra fjäll i och för sig fast Borga är något speciellt!

Av gunilla - 2 januari 2010 12:23

Det set ut att bli en riktigt vacker januari dag, måste till affären och handla lite färskvaror idag. Det blir annars en ta det lugnt helg tror jag och det kan vi ju vara förtjänta av.

Har inte varit ut och kikat på de stora rean heller men den brukar ju hålla i sig bra länge nu. Ja nog ska man hålla hårt i plånboken också   

Vi brukar göra en liten listta över det vi ska titta på i klädväg för annars hittar man aldrig det man verkligen vill  eller måste ha. Det är en bra ide tycker jag, fast det kan ju också bli ett och annat inpulsköp ändå.

Jag ska också ta mig in i den här paintdelen och göra om lite i denna blogg men det får bli är jag riktigt känner för detta. Håller inte på med det så ofta så jag vill ha mycket tid tid till sådant för att det ska bli så bra som möjligt.


Ovido - Quiz & Flashcards