Liv och Leverne!!!!!

Alla inlägg den 27 januari 2010

Av gunilla - 27 januari 2010 11:56

Nu  har vi full snöstorm här också, fy vad det blåser hårda  vindar. Det skulle bli bra med snö också och det kan fortsätta även i morgon sa de nyss på radion.  Ja och jag som ska gå ut och promenera med Oscar snart bara jag druckit upp mitt kaffe.

Jag väntar på postbilen nu men i detta väder kan den ju också vara sen.

Men å andra sidan ska man ju inte hänga upp sig på vädret , man får klä sig så man inte fryser och tänka på att snart har vi vår och sommartiden framför oss igen!   

Fast jag tycker om vintern också ska jag tillägga. Skidor och sparkåkning i fjällen helst, fast det finns bra elljussår här också.

Av gunilla - 27 januari 2010 09:23

Det kanske man kan sjunga idag , eller så fpr vi lyssna på Carolas Stormvind för det blåser som bara den idag. Det känns verkligen när man är ute för jag var tvungen och hålla fast i mössan. Det var svårt att andas också när det kom en vindpust rakt emot mig . Det är ju lika i hela vårt land hörde jag och det kommer väl en rätt bra mängd snö snart också.

Ja än har vi inte sett den varan men  uppe i fjällen och inlandet snöar det för fullt.

Sexorna skulle ut och åka skidor idag, men jag hoppas att det inte blir så lång sträcka i skogen ,2,5 km känns nog i detta väder. Man får hoppas att det  inte blåser ner några träd idag, i skogen eller över vägar etc.


Ovido - Quiz & Flashcards