Liv och Leverne!!!!!

Alla inlägg den 22 januari 2010

Av gunilla - 22 januari 2010 08:50


Ja nu slipper man ligga   ner  när denna dator ska användas, hi, hi. Kan ni tänka er jag grejade det själv.

Det var rätt lätt egentligen men det är ju det där att man känner sig osäker om mn skulle klicka på något annat och det kommer upp något som man inte riktigt förstår eller tycker att det blev ju alldeles fel etc, Känns det igen?

Lite mer datorkännedom skulle inte skada.

Jag känner mig så stolt över att jag fixade det aldeles själv och det fungerade.   



Vädret här uppe   fortsätter att vara milt och härligt men lite mer sol vill vi ha. <det skulle vara så här ett tag nu hörde jag och man ska ju inte klaga förstås. Sparkföre är det ju.



I onsdags var jag först på en informationsträff om lite av varje kan man säga. Den var rätt intressant för det handlade lite om arbeten också.

Den höll på i en timme och när jag hade börjat gå mot parkeringshuset skulle jag titta på klockan och upptäckte att det fanns ingen sådan att kika på. Jag hade tapat den. Jag återvände till lokalen där jag varit och hörde mig för och hade tur för den fanns där.


Jag hade ju lovat mina ungdomar att hämta dem vid skolan  för vi skulle fara på stan igen. De ville köpa någonting de sett ut tidigare.

Vi for ner  och det är ju rätt mycket reor nu också och hela januari -februari kanske också. Jag hittade en fin jumper för endast 50 kr så den köpte jag förstås. Det gäller att hitta ett par fin byxor också eller en kjol till vi får se.


Tjerna hittade också lite jätte billiga kläder  så det var ju roligt för dem.


Vi stannade på ett ställe och åt middag innanvi for hem. Hade tänkt vi skulle tända en marschall då och äta paj med vaniljsås till, men det blev så sent att tända den så det får bli till myset i kväll. Vi kalasade på efterrätten i alla fall och den var så god. Mycket bättre än tårta tycker jag.


Ovido - Quiz & Flashcards