Liv och Leverne!!!!!

Direktlänk till inlägg 23 oktober 2009

Mystik kring motorvärmaren..

Av gunilla - 23 oktober 2009 09:35

Det skulle man ju kunna kalla detta. Igår kväll var det dags igen, nu är det alltså tredje gången jag inte får någon ström alls. Jag har en stor vit buss på den andra sidan om bilen och han tar stömmen ur samma stolpe som jag och nu sätter jag det i samband med problemet  , för när han inte stått där nu i veckan har det ju gått bra. Men logiskt sett så borde det ju inte vara det heller som gör att  min bil blir strömlös ibland. Har han sin kupevärmare på högsta novån så borde ju propparna "ryka" på en gång.

Nu tog jag upp det med en kille som råkade komma i  morse när jag var ute och kollade om allt fungerade, han sade att den vita bilen tar nog 12 volt eller watt och proppara man stoppar i är på 6.

Björn vår vaktmästare var hit och kikade nu och naturligtvis så fungerade allt, så jag förstår inte vad som är felet egentligen.

Det måste ju vara  något glappt där proppen sitter eler?

Vi ska visst få alla dessa stolpar utbytta snart sa han så jag får väl stå ut ett tag tillFlört.


Idag har vi ett lite skönt höstregn, och jag tyckte att det var lite vita flingor som kom ner också, men i dessa trakter övergår det ju till det blöta i stället denna årstid i alla fall. Vi har ju lövem kvar på träden än så det får allt vänta med att lägga sig ett tag till.

Nu kommer visst solen så det blir nog en rätt fin dag idag.


Om en liten stund så ska Oscar och jag fara och träffa en kompis, lille Ludde som också är en Cavallier King Charles Spaniel, De har aldrig träffats förr men det ska nog gå rätt bra. Oscar ska få vara där i ett par dagar så vi är bortresta. Vill inte ta med honom på tåg, bussar etc.

Alldeles för mycket folk som trängs överallt. Sen tror jag inte de tycker om att man hart djur med sig i den lägenheten som vi ska bo i.

Katterna ska en snäll granne sköta om, hon tar ju in posten och kan ju tända och släcka lamporna här så det ser lite bebott ut. Vi brukar göra en sådan här resa varje år mot allhelgonahelgen.

 
ANNONS
 
Tintin Belisida

Tintin Belisida

23 oktober 2009 12:26

Ja, nog låter det mysko, det måste jag ju säga. Hoppas att det fixar sig snart. Har ju ingen bil själv så just DET problemet har jag aldrig haft. Har ju bara en parkering som kan användas av besökare till mig./Så skönt att några kan ta hand om djuren så att ni inte behöver tänka på detta när ni är bortresta. Också jättebra att det ser lite bebott ut också, det kan skapa trygghet. Ha så trevligt nu./Igår i Mitt i Naturen förresten var det ju från Ångermanland och landskapsdjuret bävern. Vi lär ju ha ett par i sjön Tisken men jag har ännu inte sett någon men däremot tydliga spår från dem.

http://elisannw.bloggplatsen.se

 
Rosie & Harry

Rosie & Harry

23 oktober 2009 18:51

Ja det var ju verkligen otur och tredje gången mmm hoppas de får ordning på det för det är ju inte roligt att ha saker och ting som inte fungera.

Vad skönt att ni har ett ställe som ni kan lämna er hund. Det är ju toppen då man inte tycker det är okej att de kan följa med en. Och det måste ju vara super skönt med en granne som hjälper er med era katter och resten. Ja det är bra att man hjälper varandra så det inte händer något.

Ha nu en super skön fredag och ta vara på dig, kjamen

http://bearclaw.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

24 oktober 2009 10:53

Ja att det låter konstigt ¨måste jag hålla med om ,,, Hoppas att det ordnar upp sig snart och slutar krångla!
Önskar dig en alldeles underbar resa, och hoppas att ni får det bra!
Kramar ingrid

http://iddeh.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av gunilla - 22 augusti 2010 17:49

Jag har blivit utmanad av Josefin  att svara på dessa frågor.1) Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?       Går ut med Oscar.2) Vem skulle du ringa om du behövde hjälp med att gömma ett lik? Polisen så klart   3) Har du någonsin s...

Av gunilla - 3 augusti 2010 18:03

En hel månad har reda gått och jag har inte skrivit här på länge. Ja det är faktiskt så att vädrets makter har fått bestämma lite i sommar, det har ju varit så vackert ute att datorn har fått vänta lite . Måste ju ta till vara på alla soliga dagar fö...

Av gunilla - 4 juli 2010 21:05

Idag har det varit 25 grader ute och rätt mulet,solen har försökt komma  fram också ibland. Har väl inte gjort så mycket idag mer än det som brukar göras här hemma. Jo vi fick en stor lax av vår Burmagranne igår så den tillagade jag som sön...

Av gunilla - 2 juli 2010 19:07

  Ja vi har då haft mycket underbara sommardagar nu och hoppas att det fortsätter ett tag till. Varmt och kvavt inne som ute kan ju vara besvärligt att vistas i länge tycker jag, men jag försöker att vadra tidigt på morgnarna ett tag för då tycke...

Av gunilla - 29 juni 2010 17:48

Jag börjar den nya månaden med  detta fina inlägg, kommer snart igen och berättar om vårt midsommarfirande   och allt annat  som jag vill dela med mig till er alla som kan tänkas vara härinne ibland.     ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se